Foredrag Steen Broen Møller Foredrag Steen Broen Møller FOREDRAG

FOREDRAG v. STEEN BROEN MØLLER, SIRIUSUNITY

Steen Broen Møller fra SiriusUnity er en populær foredragsholder til firmaarrangementer, kick-off møder og seminarer/konferencer, hvor han trækker på sin mangeårige erfaring med teambuilding, lederudvikling og coaching og byder sine tilhørere på en stærk variation af teori og praksis, som inspirerer og sætter nye tanker i gang.

Med sin baggrund fra Slædepatruljen Sirius har Steen om nogen ”noget at ha’ det i”, når han på underholdende vis giver eksempler på, hvad der virker, og hvad der ikke virker, når en gruppe meget forskellige individer skal lære samarbejdets kunst og smelte sammen til en velfungerende enhed.

Steen holder foredrag inden for områder som forandring og forandringsledelse, samarbejde og teamoptimering, social kapital, ansvarlighed og medarbejderkultur samt naturligvis tiden som patruljefører hos Siriuspatruljen – herunder ekspeditionen Sirius 2000, hvor blandt andre Kronprins Frederik deltog.

Alle Steens foredrag kan målrettes større eller mindre foreninger, medarbejder- og ledergrupper, og du kan læse mere om hans foredrag under de forskellige faner i menuen.

Har du særlige ønsker vedrørende foredrag om ledelse, forandring, teamoptimering eller lignende, som du ønsker skræddersyet til netop jeres virksomhed og situation, er du også meget velkommen til at kontakte Steen Broen Møller med henblik på dette.

Ring blot på tlf: 24 82 19 17 eller brug kontaktformularen nedenfor, så vender Steen tilbage til dig snarest.

KONTAKT STEEN BROEN MØLLER FOR ET SKRÆDDERSYET FOREDRAG HER!