OM STEEN BROEN MØLLER

LEDELSESKONSULENT, PERSONALEUDVIKLER, FOREDRAGSHOLDER – OG EVENTYRER

SiriusUnity ejes og ledes af Steen Broen Møller, som nærmest siden tidernes morgen har haft samarbejde og ledelse som omdrejningspunkt for sit virke. Først gennem årene i forsvaret som idrætsbefalingsmand og patruljefører ved Slædepatruljen Sirius, og siden som ekspeditionsleder til både Grønland og Himalaya.

Af studier har Steen gennem tiden kastet sig over en eksportteknikeruddannelse fra Niels Brock, en Master i Organisatorisk Læring fra Aalborg Universitet, Masterclasses hos Center For Ledelse og certificeringer i diverse psykometriske værktøjer samt Changesetter og Karrieremodellen. Herudover var Steen en af bagmændene bag et rejsebureau med speciale i nordiske eventyr – Nordic Adventure – som senere er blevet solgt til Greenland Travel.

Om Steen Broen Møller

I 2001 STARTEDE STEEN KONSULENTVIRKSOMHEDEN SIRIUSUNITY, SOM HAN HAR DREVET SIDEN

Ud over at drive konsulent- og foredragsvirksomhed i SiriusUnity er Steen stadig aktiv ved Slædepatruljen Sirius. Han er certificeret international offroad motorcykelinstruktør fra BMW Motorrad, importerer cykler fra Italien og lever i det hele taget et meget aktivt liv.

VIL DU HØRE MERE OM SIRIUS PATRULJEN, SOCIAL KAPITAL, GOD LEDELSE ELLER TEAMOPTIMERING? – BOOK ET FOREDRAG HER!