Mød steen broen møller

Foredragsholder om ledelse, teams og samarbejde 

 

Sirius unity

 Steen Broen Møller

Steen Broen Møller har over 20 års erfaring som foredragsholder og organisationskonsulent i mange forskellige typer og størrelser af organisationer – og på alle niveauer. 

Steen er en akademisk praktiker, som med praktisk erfaring fra sit mangeårige organisationsarbejde og fra sine ekspeditioner med Slædepatruljen Sirius kan omsætte teoretiske forståelsesrammer til brugbare redskaber til ledelse og medarbejdere.

Steens helt store ekspertiseområde er udvikling af ledelsesteams. Steen ser ledelsesteamets interne relationer og samarbejdskultur som de vigtigste parametre for en sund, stærk organisationskultur. Stærke ledelsesteams skaber en god samarbejdskultur og er grundlaget for trivsel blandt medarbejderne. Et stærkt ledelsesteam kan på den måde være en superkraft i en organisation.

Steens specialer:

  • Udvikling af teams i alle størrelser og på alle niveauer
  • Samarbejdsevner på både individ- og organisationsniveau
  • Forandringsprocesser og organisationens adfærd og reaktioner
  • Ledelse som bærende element i enhver organisationskultur

Steen skaber med sine Sirius-oplevelser og spændende eksempler en rammefortælling for udviklingsarbejdet, der gør de faglige pointer uforglemmelige.

Af studier har Steen en Master i organisatorisk læring fra Aalborg Universitet. Han er certificeret i de psykometriske værktøjer: Changesetter og Karriemodellen, og har herudover gennemført en række Masterclasses ved Center for Ledelse. Oprindeligt uddannede Steen sig til Eksporttekniker ved Niels Brock.

Steen Broen Møller arbejder med en lang række af værktøjer til udviklingsbrug. Blandt andet Karrieremodellen, DISC, MBTI trin I & II, JTI, OTS Five Behaviors.

Steen Broen Møller 

I 2001 startede Steen konsulent- og foredragsvirksomheden Sirius Unity, som han har drevet siden. Ved siden af virksomheden er Steen stadig operativ i Slædepatruljen Sirius, hvor han har været tilknyttet på forskellig vis siden 90’erne. 

Steen er også en af bagmændene bag rejsebureauet Nordic Adventure, som har speciale i nordiske eventyr, og som senere er blevet solgt til Greenland Travel. Han er herudover certificeret international offroad motorcykelinstruktør fra BMW Motorrad, importerer cykler fra Italien, og lever i det hele taget et meget aktivt liv. 

sirius unity

Kontakt for uforpligtende samtale om foredrag eller udviklingsforløb

 

12 + 2 =