Typeprofiler

Workshops med MBTI og JTI profiler

Workshop med personprofiler 

JTI ® og MBTI ® er begge udviklingsredskaber, som tager udgangspunkt i Jungs Typologi.

Begge er ikke-evaluerende psykologiske værktøjer, hvilket betyder, at de fortæller noget om menneskers forskelligheder uden nogen sortering i ”mere eller mindre godt”.

Testen fortæller, hvad der er typisk for en person og hvad der typisk falder personen naturligt at gøre i en given situation, og skaber på den måde en værdifuld forståelsesramme for personen selv og personens kolleger. 

Workshop med personprofiler

JTI ® og MBTI ® er begge udviklingsredskaber, som tager udgangspunkt i Jungs Typologi. Begge er ikke-evaluerende psykologiske værktøjer, hvilket betyder, at de fortæller noget om menneskers forskelligheder – uden, at dette indebærer nogen form for sortering i ”mere eller mindre godt”.

psykologiske typer

Profiltesten er nem at bruge og let at forstå

En JTI og MBTI personanalyse er nyttig i mange sammenhænge og et særligt brugbart redskab, når man arbejder med udvikling af talenter, teams, samarbejdsrutiner og relationer i virksomheder og organisationer.

Personprofilerne kan hjælpe os med at opdage og forstå ligheder og forskelle mellem os selv og andre mennesker.

Nogle foretrækker bestemte typer arbejdsopgaver og arbejdsmåder frem for andre. Og nogle mennesker er kan vi hurtigt “finde tonen med”, mens andre kan opleves betydeligt vanskeligere at kommunikere med.

WORKSHOPS & PROFILTEST SOM LED I EN LÆNGERE UDVIKLINGSPROCES

Alt efter ønsker og behov kan Sirius Unity foretage tests, analyser og feedback som enkeltstående opgaver eller som led i en længerevarende udviklingsproces, hvor vi også udarbejder strategien, som bringer jer til det ønskede resultat.

Kontakt Sirius Unity på telefon 24 82 19 17 eller benyt kontaktformularen for yderligere information.

WORKSHOP

Workshoppen med personprofiler foregår over to trin:

Trin 1: personprofil JTI eller MBTI

Test

Selve testen tages online ude hos virksomheden eller privat derhjemme, hvorefter SiriusUnity analyserer resultaterne og – alt efter aftale – giver personlig feedback til den enkelte medarbejder eller til medarbejdere i plenum.

Således opnås den basale forståelse og fundamentet til det videre udviklingsarbejde – og ikke mindst afklaring, og samtidig med dette får vi et indtryk af, hvordan organisationen er skruet sammen rent personlighedsmæssigt.

Trin 2: personanalyse JTI eller MBTI

Feedback

Når vi giver feedback på personanalyserne, foregår denne normalt en-til-en med medarbejderne hjemme hos virksomheden, så vi sikrer os, at det griber mindst muligt ind i arbejdsgangene og hverdagen i virksomheden.

Hvor det ønskes og aftales, kan tilbagemeldingen også foregå i plenum. Herved bliver den enkelte dog ikke så detaljeret indført i sin egen type, hvorfor denne metode typisk bruges til teamudvikling på operativt niveau i organisationen.

sirius unity

Kontakt for uforpligtende samtale om foredrag eller udviklingsforløb

 

7 + 9 =