Foredrag om Mennesket på arbejde

Sirius unity

Mennesket på arbejde: Find holdspilleren frem

Hver dag møder de fleste ind på arbejde med de bedste intentioner og et oprigtigt ønske om at være en god kollega og dygtig medarbejder. Hver dag oplever mange desværre også, at arbejdslivet kan være udfordrende, og at deres gode intentioner ikke kommer til udtryk.

Medarbejdernes trivsel og samarbejdsevner er afgørende for, om I indfrier jeres ambitioner, men mange medarbejdere mangler en ramme for, hvordan de kan forstå sig selv og deres kolleger – og blive den gode kollega, som de ønsker at være.

I foredraget giver Steen jer en forståelsesramme for den gode holdspiller. Det handler nemlig om at finde den rette balance i elementerne: ydmyghed, sult, og begavelse.  

Samtidig vil I blive klogere på jer selv og jeres kolleger i forhold til karaktertræk og reaktionsmønstre. Det giver en øget bevidsthed om jeres samspil, og det skaber rummelighed og et stærkt grundlag for en god samarbejdskultur.

Om Steen Broen Møller

Steen tager afsæt i sine erfaringer som organisationskonsulent i en lang række danske organisationer og sine mangeårige erfaringer fra Slædepatruljen Sirius. Som altid krydrer han foredraget med spændende eksempler fra patruljen: En rammefortælling, der gør de faglige pointer uforglemmelige.

Sirius unity

NÅR MAN ARBEJDER MED UDVIKLING AF SOCIAL KAPITAL, ARBEJDER MAN MED HOVEDELEMENTERNE:

Tillid

Man kan regne med hinanden. Herunder, at medarbejderne har tillid til det, som kolleger og ledelse siger, og, at ledelsen har tillid til, at de ansatte – helt af sig selv – udfører et godt stykke arbejde.

Retfærdighed

At alle parter i enheden oplever, at de bliver fair behandlet. Det handler ikke kun om, at goderne bliver retfærdigt fordelt, men mindst lige så meget om, at ”tingene går ordentligt for sig”.

Samarbejdsevne

At medarbejdere og ledelse formår at arbejde effektivt sammen om kerneopgaven.

Book et foredrag og styrk den sociale kapital I virksomheden

Dette foredrag kan også med fordel kombineres med Steens foredrag om Effektive teams:

Organisationens største potentiale for ekstraordinære resultater

sirius unity

Kontakt for uforpligtende samtale om foredrag eller udviklingsforløb

 

10 + 6 =

SIRIUS PATRULJEN

Steen Broen Møller tager dig med på en spændende rejse gennem den barske, men smukke arktiske natur, hvor få uberørte områder stadig findes, og hvor hverdagshelte fra Siriuspatruljen formes.

STÆRKE TEAMS

Træk på Steen Broen Møllers indgående erfaring fra både danske organisationer og arktiske ekspeditioner. og Styrk samarbejdsvilje og -evner og øg trivsel og effektivitet i jeres teams.

LEDELSESTEAMS

Styrk din organisation med Steen Broen Møllers foredrag om ledelseskultur. Start her, hvis I vil fremme loyalitet, og skabe ledelsesteams, der kan lede organisationen til stærke resultater. 

FORANDRINGER

Udforsk forandringens udfordringer og potentiale i dette foredrag, der giver indsigt i forskellige faser og medarbejderes forskellige reaktioner, og byder på redskaber til konstruktiv håndtering af modstand.

MENNESKET PÅ ARBEJDE

Forstå, hvordan du og dine kolleger kan styrke trivslen og samarbejdet ved at forstå og justere jeres karaktertræk og reaktionsmønstre - og ved at finde balancen mellem ydmyghed, sult og begavelse.