FORANDRING og FORANDRINGSLEDELSE 2017-08-20T21:10:30+00:00

FOREDRAG OM FORANDRING OG FORANDRINGSLEDELSE

FORANDRING OG FORANDRINGSLEDELSE – HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE?

 I de fleste virksomheder kan man ikke længere optimere i procedurerne. I vid udstrækning kan medarbejderne det, der skal til for at løse opgaverne tilfredsstillende, og arbejdsprocedurerne er ofte også optimeret fuldt ud. Men hvorfor går det så stadig galt nogle gange?

Under foredraget viser Steen Broen Møller, hvordan enhver forandring kræver et solidt fokus på arbejdskulturen og samspillet mellem de menneskelige ressourcer.

Overfor deltagerne gør han det tydeligt, hvordan motivation, trivsel og fleksibilitet i forandringsprocessen kan forøges gennem personlig udvikling og teamforståelse, hvilket betyder, at forandringsparatheden skal findes i proceslaget mellem medarbejderne. Heldigvis er vi ikke alle ens, og derfor reagerer vi forskelligt på forandringer, men indsigt i forandringens faser er med til at løsne op for modstanden mod det nye.

Med foredraget om forandring og forandringsledelse hjælper Steen Broen Møller sine tilhørere til en forståelse for, hvorfor det er langt mere hensigtsmæssigt – og værdifuldt – at se muligheden i forandringen i stedet for at fokusere på det negative.

Med fokus på arbejdskulturen skitserer han desuden, hvordan vores holdninger præger stort set alt, hvad vi gør – også hvordan vi bearbejder forandringer – og med sine konkrete og jordnære eksempler, giver han sit bud på, hvordan organisationen kan blive bedre til at tackle forandringer.

Gennem foredraget trækker Steen Broen Møller på sin erfaringer som ekspeditionsleder ved Slædepatruljen Sirius og bruger en række af disse oplevelse til at sætte fokus på den forandringsparate arbejdsplads.

BOOK FOREDRAG OM FORANDRING OG FORANDRINGSLEDELSE HER!