Foredrag

Steen Broen Møller, SiriusUnity

SIRIUS PATRULJEN

Steen Broen Møller tager dig med på en spændende rejse gennem den barske, men smukke arktiske natur, hvor få uberørte områder stadig findes, og hvor hverdagshelte fra Siriuspatruljen formes.

STÆRKE TEAMS

Træk på Steen Broen Møllers indgående erfaring fra både danske organisationer og arktiske ekspeditioner. og Styrk samarbejdsvilje og -evner og øg trivsel og effektivitet i jeres teams.

LEDELSESTEAMS

Styrk din organisation med Steen Broen Møllers foredrag om ledelseskultur. Start her, hvis I vil fremme loyalitet, og skabe ledelsesteams, der kan lede organisationen til stærke resultater. 

FORANDRINGER

Udforsk forandringens udfordringer og potentiale i dette foredrag, der giver indsigt i forskellige faser og medarbejderes forskellige reaktioner, og byder på redskaber til konstruktiv håndtering af modstand.

MENNESKET PÅ ARBEJDE

Forstå, hvordan du og dine kolleger kan styrke trivslen og samarbejdet ved at forstå og justere jeres karaktertræk og reaktionsmønstre - og ved at finde balancen mellem ydmyghed, sult og begavelse.

Sirius unity

 Foredrag med Steen Broen Møller

Steen Broen Møller er en inspirerende foredragsholder til alle typer af arrangementer i organisationer. Med over 20 års erfaring med teambuilding og lederudvikling byder han sine tilhørere på både teoretiske forståelsesrammer og praksisnære redskaber.

Med sine erfaringer fra Slædepatruljen Sirius ved Steen, hvad der virker, og hvad der ikke virker, når en gruppe meget forskellige individer skal lære samarbejdets kunst og smelte sammen til en velfungerende enhed. Erfaringerne skaber også en rammefortælling med inspirerende og spændende eksempler, der gør Steens foredrag og faglige pointer uforglemmelige og konkrete.

Sirius unity

Foredrag

Steen Broen Møller holder foredrag om styrkelse af samarbejdskultur, effektiv ledelse, og personlig udvikling inden for arbejdslivet. Med sin baggrund i Slædepatruljen Sirius og over 20 års erfaring fra danske organisationer, tilbyder Steen unikke perspektiver og indsigter.

Han giver praktiske redskaber til at styrke samarbejdsrelationer, håndtere forandringer konstruktivt, og forbedre virksomhedskulturen. Derudover deler han sin viden om, hvordan man kan være en bedre holdspiller og styrke sin egen rolle inden for et team. Han fokuserer på at skabe et stærkt samarbejde i teams, at håndtere og navigere i forandring, samt at styrke den personlige rolle og bidrag i et team.

 

Har I særlige ønsker til foredrag, er I meget velkommen til at kontakte Steen Broen Møller. Steen skræddersyr gerne sine foredrag.

Telefon 24 82 19 17

sirius unity

Kontakt for uforpligtende samtale om foredrag eller udviklingsforløb

 

13 + 10 =