Foredrag Om stærke teams

Sirius unity

Organisationens største potentiale for ekstraordinære resultater

Effektivitet hænger sammen med trivslen i teamet og samarbejdskulturen i jeres organisation er afgørende for, hvordan jeres teams og medarbejdere performer.

Alt for mange teams bliver ineffektive, og alt for mange vigtige faglige diskussioner ser aldrig dagens lys, hvis der er en usund samarbejdskultur.

Hvis et team har en dårlig samarbejdskultur, er det langt sværere for medarbejderne at skabe gode interne relationer og opbygge en god tilknytning til både team og arbejdsplads – og så stiger risikoen for at medarbejderne søger nye græsgange. Stor udskiftning af medarbejdere er ressourcekrævende og gør det sværere at tiltrække nye dygtige medarbejdere. 

En dårlig samarbejdskultur kan heldigvis afhjælpes. Samarbejdsmusklen kan trænes – og I kan starte her med dette foredrag med Steen Broen Møller.

Steen Broen Møller er ekspert i samarbejde og teamkultur, og med sin store indsigt fra en lang række danske organisationer og sine mange erfaringer som patruljefører i Slædepatruljen Sirius og arktiske ekspeditioner, giver han jeres organisation redskaberne til at forbedre jeres samarbejdsvilje og -evner.

De fem grundsten for en stærk samarbejdskultur

Steen baserer foredraget på fem grundsten, som I med Steens vejledning også kan udvikle jeres teams:

  • Tillid
  • Sundt konfliktniveau med rum for uenighed
  • Forpligtigelse overfor hinanden
  • Ansvarlighed
  • Fokus på fælles resultater

I løbet af Steens inddragende foredrag får I praktiske redskaber og inspiration til at løfte og udvikle de interne relationer og medarbejdernes samarbejdsvilje- og evner.

Om Steen Broen Møller

Steen tager afsæt i sine erfaringer som organisationskonsulent i en lang række danske organisationer og sine mangeårige erfaringer fra Slædepatruljen Sirius. Som altid krydrer han foredraget med spændende eksempler fra patruljen: En rammefortælling, der gør de faglige pointer uforglemmelige.

Kombinér flere foredrag

Dette foredrag kan med fordel kombineres med Steens foredrag til ledere Stærke ledelsesteams og Steens foredrag ”Mennesket på arbejde: Alle mødte op med de bedste intentioner, men hvor blev de af?”.

Kombinationen af foredragene skaber et fælles sprog for medarbejdere og ledelse om den gode samarbejdskultur og trivsel.

sirius unity

Kontakt for uforpligtende samtale om foredrag eller udviklingsforløb

 

13 + 7 =

SIRIUS PATRULJEN

Steen Broen Møller tager dig med på en spændende rejse gennem den barske, men smukke arktiske natur, hvor få uberørte områder stadig findes, og hvor hverdagshelte fra Siriuspatruljen formes.

STÆRKE TEAMS

Træk på Steen Broen Møllers indgående erfaring fra både danske organisationer og arktiske ekspeditioner. og Styrk samarbejdsvilje og -evner og øg trivsel og effektivitet i jeres teams.

LEDELSESTEAMS

Styrk din organisation med Steen Broen Møllers foredrag om ledelseskultur. Start her, hvis I vil fremme loyalitet, og skabe ledelsesteams, der kan lede organisationen til stærke resultater. 

FORANDRINGER

Udforsk forandringens udfordringer og potentiale i dette foredrag, der giver indsigt i forskellige faser og medarbejderes forskellige reaktioner, og byder på redskaber til konstruktiv håndtering af modstand.

MENNESKET PÅ ARBEJDE

Forstå, hvordan du og dine kolleger kan styrke trivslen og samarbejdet ved at forstå og justere jeres karaktertræk og reaktionsmønstre - og ved at finde balancen mellem ydmyghed, sult og begavelse.