KUNDEUDTALELSER – FOREDRAG 2017-08-26T03:51:47+00:00

KUNDEUDTALELSER OG TILBAGEMELDINGER PÅ FOREDRAG AF STEEN BROEN MØLLER

Her på siden har vi samlet nogle af de kundeudtalelser og tilbagemeldinger, som vi har fået på Steen Broen Møllers foredrag.

Bemærk, at disse tilbagemeldinger alene er givet på Steens foredrag og ledelsesseminarer.
Ønsker du referencer på lederudviklingsforløb, teambuilding eller andre af SiriusUnitys konsulenttydelser, skal du kigge under fanen “Referencer”.

”Først vil jeg sige rigtig mange tak for i lørdags og et brandgodt foredrag.

Vi har lige haft morgenmøde og dit foredrag er blevet rost til sky af alle deltagere.

Jeg vil også sige, at dit foredrag sætter mange tanker i gang. Jeg har bl.a. tænkt over hvilken slags hund, jeg er og hvordan jeg ser på forandringerne i hverdagen, både privat og fagligt. Endnu engang mange tak!”

Nicolaj Haven, Spar Nord Bank

”Generelt har foredraget af Steen Broen Jensen givet os meget som organisation. Vi havde en positiv og underholdende oplevelse den dag med et foredrag, som både gav et smil på læben og noget at tænke over.

Efterfølgende har det givet grund til en god dialog og givet os nogle ”billeder” og metaforer i vores fremtidige dialog omkring forandringer og samarbejde.”

Anne Svendsen, SKAT

”Jeg synes, at det var et utroligt godt foredrag. Man kan ikke undgå at drage paralleller til vores egen hverdag. Man kan sagtens se de forskellige personer, som var gjort til slædehunde i foredraget. Vi drøfter meget selve foredraget og meningen bag, i vores afdeling. Plancherne giver også bedre hukommelse og gør det nemmere, at se meningen med foredraget. Alle tiders initiativ – og stor ros til Steen for hans måde at fremlægge tingene på.”

Medarbejder, SKAT

”Jeg bøjer mig virkelig i støvet for dit foredrag i går aftes. Det var sådan et opløftende, varmt og også meget refleksivt foredrag du gav.

Det var så skønt at høre at hele din systemiske tilgang faktisk også hænger sammen med din virkelighed. Stor respekt for det.

Jeg blev – og det tror jeg, gælder de fleste / alle ? – glad i låget af både indhold og form i dit foredrag, som selvfølgelig også løbende gav – og efterfølgende giver -anledning til refleksioner over ens egen hverdag og arbejdsplads.

Jeg satte mig ved tasterne straks til morgen for at “invitere” ledelsen på min arbejdsplads til at bruge dig i vores igangværende organisationsændring på Professionshøjskolen Metropol, helt konkret Sygeplejerskeuddannelsen.

Nedenfor kan du se, hvad jeg har skrevet om dig til dem. Jeg håber, at du kan genkende dig selv i det og i hvert fald ved du hvad jeg har skrevet, såfremt nogen måtte henvende sig til dig om et indspark for os.

Tak for en dejlig aften.”

Dorit Ibsen , PH Metropol

”Vi havde en utrolig god oplevelse – og det var samtlige deltagere enige om.
Det var et meget spændende, givende og – til tider – sjovt foredrag, som Steen Broen Møller holdt for os – det gik rent ind, og jeg er sikker på, at vi kan bruge det i vores daglige arbejdsdag. ”

Loló Gudjonsson

”Jeg synes, at det var utrolig spændende. Han var rigtig god til at formidle budskabet. Den vekselvirkning mellem episoder fra Sirius Patruljen og paralleller over til vores arbejdsplads tiltalte mig meget. Jeg gik over og skrev nogle af hans guldkorn ned, da jeg synes, at det er værd at arbejde videre med i afdelingen. Så – kanon foredrag.”

Medarbejder, SKAT

”Jeg synes det var et meget interessant og spændende foredrag. At oplevelserne deroppe kunne fortælles så levende og på en så god måde at han indirekte fik vores, i hvert fald mine tanker, til at kædes sammen med vores dagligdag. Det gav mig virkelig et kick!”

Medarbejder, SKAT

KLIK PÅ BILLEDET OG LÆS ARTIKLEN OM COACHING TIL HANDLINGSLEDELSE HOS KUBEN

Coaching i handlingsledelse_En artikel om Kuben og SiriusUnity
VIL DU OGSÅ HAVE NOGET AT FORTÆLLE OM? – BOOK ET FOREDRAG HER!

TILBAGEMELDINGER FRA LEDELSESSEMINARET “PROFESSIONELT LEDERSKAB”

 • Fantastisk personlighed
 • Ledelse set fra en anden vinkel – rigtig godt
 • Rigtig gode billeder på lederskab og samarbejde. Meget spændende foredrag
 • Rigtig godt, fangede publikum
 • Super godt
 • Rigtig godt – en blanding af oplevelse og læring
 • Rigtig godt – gerne mere. Var her i for kort tid
 • Super god. Ville rigtig gerne have noget mere, da det virkelig kan overføres til hverdagen
 • Meget vedkommende og menneskekærligt
 • Simpelthen det fedeste indlæg. Ville meget hellere have haft det før!
 • Kanon godt oplæg