SAMARBEJDE – TEAMWORK 2017-08-21T01:30:36+00:00

FOREDRAG OM SAMARBEJDE / TEAMWORK

I dette foredrag beskæftiger Steen Broen Møller sig med opbygningen og vedligeholdelse af stærke samarbejdsrelationer på arbejdspladsen og tager bl.a. afsæt i sin tid som ekspeditionsleder i Siriuspatruljen, hvor teamwork og samarbejde er essentielt.

Én af Steens grundpointer er, at teamwork er en umulighed uden selvindsigt og forståelse for andre. De fleste mennesker har et oprigtigt ønske om at udvikle sig og blive endnu bedre til at samarbejde, men ofte kan det alligevel være en stor udfordring at få teamet til at fungere, så alle kompetencer og ressourcer kommer i spil.

I løbet af foredraget får deltagerne praktiske redskaber til at løfte teamet og de interne relationer. Samtidig viser Steen Broen Møller, hvordan vi som medarbejdere og/eller ledere kan ændre vores egen adfærd – alene ved at lære at tænke anderledes og positivt og ved at bygge samarbejdsrelationer på tværs af forskellige kompetencer.

Foredraget bygger på letforståelige teorier og eksempler, som bliver godt krydret med Steens erfaringer fra sit arbejde som patruljeleder ved Siriuspatrujlen. Herudover trækker han på sine mangeårige erfaringer som organisationskonsulent og personaleudvikler hos en langt række større og mindre virksomheder.

 

OBS: Foredraget om samarbejde kan også bookes som workshop.
Kontakt Steen Broen Møller på telefon: 24 82 19 17 eller benyt kontaktformularen via knappen nedenfor for mere info.

KONTAKT SIRIUSUNITY FOR FOREDRAG OM SAMARBEJDE HER!